Minőségellenőrzés

A Hőplusz Rendszer Kft, partnereivel történő sikeres együttműködés érdekében, minden körülmények között arra törekszik, hogy termékeivel elérje, vevői teljes megelégedését. Cégünk, különös figyelmet fordít, az általa forgalmazott termékek, minőségére, megbízhatóságára. Célunk, hogy vásárlóinkhoz csak a minőségellenőrzéseken megfelelt termékek kerüljenek ki, ezért állandó jelleggel, saját belső ellenőrző rendszerünkön kívül, akkreditált minőségellenőrző intézményekben vizsgáltatjuk termékeinket.

Vevőinkkel és beszállítóinkkal, hosszú távon kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk, a minőségi célkitűzések elérése érdekében. A vevőink bizalmának, megelégedettségének, valamint hírnevünk erősítésének érdekében, a minőségpolitikánkat a következők szerint határoztuk meg:

Minden munkavállalónk - annak tudatában, hogy a cégünk jövője, egyben saját jövője is - elkötelezettséget vállal arra, hogy hatékonyan hozzájáruljon a minőségpolitikai célok megvalósításához, melynek érdekében tudatosan törekszik, az ehhez szükséges ismeretek elsajátítására és folyamatos gyarapítására.

Letölthető akkreditált vizsgálati jegyzőkönyvek

A vizsgálat megnevezése

Vizsgálat időpontja

Letöltés

EMI-Vizsgalati-jegyzokonyv-2012-szeptember-Hoplusz-Rendszer-EPS-H-80-polisztirol 2012.09
Vizsgalati-jegyzokonyv-2013-julius-Hoplusz-Rendszer-EPS-H-80-polisztirol 2013.07